Oleksia Design logo

TARINA - OLEKSIA DESIGN

Kestäviä suunnitelmia ja kaunetta

Oleksia Design syntyi palosta tuoda maailmaan kauniita ja kestäviä sekä harkittuja ratkaisuja. Oleksia Design tarjoaa kestäviä suunnitteluratkaisuja sekä vastuullista designia ja taidetta. Toiminnassa yhdistyvät estetiikka ja funktionaalisuus sekä vastuullisuusajattelu. Yrityksen arvomaailman vahvoina vaikuttimina toimivat rakkaus ja kunnioitus luontoa ja elämää kohtaan. 

Oleksia Design ammentaa inspiraatiota luonnonkauneudesta ja -nerokkuudesta, elämän ilmiöistä sekä näitä kuvaavasta taiteesta. Taide, kauneuden ja elämän peili, on olennainen osa kulttuuria ja ihmiskuntaa, ja myös vahva osa Oleksia Design -brändiä. 

Kaiken keskiössä on tyytyväinen asiakas sekä tahto palvella paremmin. Haluamme tarjota asiakkaille yksilöllisiä, pidemmälle harkittuja ja kaikella tapaa vastuullisia suunnitteluratkaisuja sekä kauneutta ja harmoniaa teosten ja tuotteiden muodossa. Persoonallinen ja lämminhenkinen kivijalkaliike palvelee asiakkaita Tampereen keskustassa Otavalankadulla. 

Design Stories

Tarinat, kuvaelmat ja kertomukset elämästä ja ilmiöistä nivoutuvat osaksi suunnittelua. Design Storyt ja kolumnit pureutuvat ajan ilmiöihin sekä tuovat projekteihin ja suunnitelmiin omaleimaisuutta.  

Profiilitekstit ja kuvaelmat henkilöistä, projekteista ja yrityksistä tuovat näkyvyyttä sekä jatkuvuutta, elävöittävät ja jättävät pysyvän jäljen maailmaan kauniilla ja kestävällä tavalla. Oleksia Design Strory herättää tarinat eloon. 

Palvelut

INTERIOR DESIGN

Vastuulliset, laadukkaat ja yksilölliset sisustussuunnitteluratkaisut kaikkiin tiloihin - sisustuskonsultoinnista aina tilojen 3D-mallinnuksiin.

ART GALLERY

Kivijalkamyymälämme Taidegalleriassa on tarjolla upeaa grafiikkaa sekä maalaustaidetta kaikkiin tiloihin - pienistä grafiikan vedoksista aina suurien tilojen taiteeseen.

DESIGN BOUTIQUE

Design-putiikissa on tarjolla vastuullisesti tuotettua kotimaista designia. Kivijalkaputiikista löydät mm. upeaa uusiolasitaidetta, käyttölasia, keramiikkaa ja valaisimia.

CREATIVE WRITING

Tarjoamme luovan kirjoittamisen palveluita Design-tarinoiden, profiilitekstien, kolumnien, artikkelien sekä muiden tekstien muodossa.